Monday, March 23, 2009

semakin hampir ke situ.....

semakin hampir aku melangkah utk menghabiskan sesi pengajian ku kat UNIMAS..
tetapi assigment aku masih lagi tak siap2...
tapi bukan assigment yg aku sedihkan...
tapi aku semakin sedih utk meniggalkan unimas..
why i must sad???

bukankah aku dulu beriya2 tak sabar nak tinggalkan
unimas...
tak sabar nak habiskan pengajian aku..
namun kini smuanya berubah....
aku takut utk melangkah keluar....
aku memikirkan apakah yang terjadi selepas aku melangkah keluar..
adakah aku dapat merealisasikan impian...
adakah aku dapat menggapai bintang yg aku impikan....
oh......
takutnya....
namun ada satu lagi hal yang lebih membuatkan aku sedih untuk meninggalkan unimas..
aku sedih untuk meninggalkanya...
siapa dia??
biar aku jer yang tahu...
aku hanya mampu berdoa
agar perpisahan yang terjadi untuk sementara...
kerana aku yakin..
kalu dah jodoh tak ke mana....
aiseh....
jiwang pulak aku petang2 ni...
apa2pun...
semua sudah tertulis..
kita hanya mampu merancang...
tapi tuhan yang menentukan.....

ok lah...
babay....



3 comments:

saypool said...

gud luck..dan semoga maju jaya..
tapi klu bleh kan..kita buat friendly match main boling..team awk ..lwn team sy...amacam ok..

amiena said...

ye ke syg nak tinggalkan unimas...atau...(sila isi tempat kosong ituwww)hahahahhaaa....ape dia ma...dengar cite ade org nak ambik master kat indonesia la.....sape erk?aku kurang pasti nie...keliru i tau......

kasma said...

yelar... syng nak tinggalkan mien and safuan chantek..
hehehhe ye ke?? u keliru??
mesti pening nagn project.. tu lah you keliru banget tu...
hehehehe