Friday, March 20, 2009

dah lepas dah..

salam suma...
waduh2 udah lama yah aku nggak menulis di blog ku ini (sila bc dgn loghat indon ok)
hehehe
sebenarnya minggu lalu aku diburu kebizian yg melampau2.
aku rasa bisnesman pun tak sebizi aku...
extually minggu lalu aku ada pembentangan projek tahun akhir..
so aku jrg dapat menulis kat blog aku...
tapi setelah smuanya selesai...
akhirnya aku lega....
dapat jugak menulis semula...
gian rasanya tak menjeguk blog aku ni....
tak bnyak aku nak tulis...
sebab aku tkut korang bukan baca pun kan???
so gmbr je lah..
korang tgk ok.......

aku tak tau knapa aku time ni...
Mybe sedih tgk kwn present... pasya aku pnya turn lama lagi.....
aha... i like this pic...
mY lecturer.. Mis karen....
sempat lagi tu..... menjamah si POTATO...


take Pic dulu...
slps ni.. giliran minah sblah aku lak present...
sapa minah tu...
chantekk ker??


masih mampu tersenyum...
sebab ni baru hari pertama.....



hari ke-3.. aku dah mula menunjukkan wajah kerisauan....




aha,, this amoi.. ada crita disebaliknya..
tapi next entry baru aku story...

aku tak taw napa aku letak gmbr ni...
oo.. nak bagi tgk sbnnrya aku masih lagi buat slideshow...
org lain dah present aku masih lagi buat slideshow..
ehehehhe


harike-4..
wajah ku ckup ckup tak bemaya...
sbb aku risau sangat......
malas aku nak crita pasal 2 org budak ngegeh ni.....
ok lah... tu jerr yg aku mampu letak...
banyak lagi sebenarnya....
tapi nanti2lah...
aku nak balik lah....
ngantok....
k,
babay......

3 comments:

syahrulnizam said...

Ha..ha... skrg dah boleh sibukkan diri utk buat project TMT

A.z.i.E.m.A said...

hehe..bena kata kitak tn hj...

kasma said...

baik Tn Haji...
heheehee

dah tak sabar lak nak sibuk2kan diri utk project TMT..