Monday, March 16, 2009

rilex lok..

aduh capek gue...
edit2 slideshow...
for mY final present khamis tok..
tepat kul 2.3o Pm kat auditorium cais..
humm..
saja bagi info yg detail..

ehemmm..
time ni aku penat so..
nak ilangkan boring
aku pun mengedit blog aku
yg menjadi peneman aku sejak kebelakangan ini...
tp tak taw nak post ape mlm2 ni yer...

alangkah bestnyer..
mun ada org baik hati dapat molah kan kmk milo panas
ngan biscuit munchies time tokkk
pasti aku akan memberimu
sejambak bunga..
aiseh,,,
nang sangat mengada2...
alololo...
mau minum milo panas bah..
pasya..
mun aku dapat makan nasi lemak ok juak..


eh.. bertambah pulak mengada2 aku...
esok pagi2 nak makan nasi lemak...
yummy dah lama tak makan....

Alamak...
aku telah lari dari Tajuk Entry...
klu dalam Thesis.. kira gagal ni..
ehehehe..
welll
apa2pun... semua yang ditulis
adalah dibawa sedar...
sebab tgh penat bah.......

Malam ni.. aku tidur kat Bilik Orang..
sebab takut nak balik bilik..
eheheh,,
Tumpang bilik org mlm tok...


7 comments:

Ayan said...

hehehe..
takut nye....

lak mdh mcm2 kat kmk...
tuk mst kes ada org antr milo panas kat bilik ktk.

heheheh...

mek pun d bwh sedar...

saypool said...

gud luck...
moga segala nya berjalan lancar..

kasma said...

HHEHEEH.....
ne ada......

ya me.. ktk pun dibwh sedar ka??

Ayan said...

HAHAHA...
SEPARA NORMAL...

kasma said...

yer... separah normal bahaya..

silap2 boleh pegi BAtu 7....

Ayan said...

haha..
doa kmk x g cia..
tp kmk salu lalu cia..

hehehe..

kasma said...

oooo..

ya me???

pa di polah di cia???

hum222... confiues eh...