Wednesday, December 3, 2008

Jangan BIlang Tidak....

korang pernah Tak nonton filem...( Bukan Bintang Biasa).. kalau perna baguslah, klu tak pernah.. korang cubalah agak Best lah cerita ni... mengisahkan kehidupan dalam kampus... tentang budak2 seni... seswai ler nagn aku yang belajar seni.... hehhehe

tapi aku bukan nak cerita pasal filem tu... tapi nak cerita lagu dalam filem tu... Jangan Bilang Tidak..

first time dgr lagu tu aku terus jatuh cinta.. aku suka dengar lagu dan lirik die.... best sangat.... ada satu rangkap tu mcm ni bunyi dia...

jangan bilang tidak bila kita belum mencoba
siapa yang tahu akan sama hatimu dan juga hatiku
banyak yang bercinta bertahun-tahun putus juga
kuharapkan dengan dirimu walaupun singkat pendekatan

em aku sokong betul betul bait2 lagu tue... banyak orang yang bercinta tapi putus jugak kan... hem aku pesan kat kowang2 yang dah bercinta lama-lama tu cepat2 lah kawennn hehheeh.. jgn cinta lama2 guy's walau sekejap tapi yang penting ada pendekatan.....

ok lah bawa ni aku bagi lirik lagu tue penuh.... korang hayatilah.... best sangat.....


ku pernah punya cinta namun kini ku sedang suka kamu
cintaku dulu tlah kubuang jauh kini ku ingin kamu

ku pernah menyendiri di sini ku akan terasa sepi
walaupun bibir penuh gelak tawa namun hatiku sepi

jangan bilang tidak bila kita belum mencoba
siapa yang tahu akan sama hatimu dan juga hatiku
banyak yang bercinta bertahun-tahun putus juga
kuharapkan dengan dirimu walaupun singkat pendekatan
cinta kita kan abadi

ku pernah punya cinta namun kini ku sedang suka kamu
cintaku dulu tlah kubuang jauh kini ku ingin kamu

jangan bilang tidak bila kita belum mencoba
siapa yang tahu akan sama hatimu dan juga hatiku
banyak yang bercinta bertahun-tahun putus juga
kuharapkan dengan dirimu walaupun singkat pendekatan

jangan bilang tidak waktu dicium aku bingung
namun dada ini bergetar
makanya sungguh aku mohon
jangan bilang tidak

* semoga hari2 yang kita lalui ni penuh ke ceriaan dan kasih sayang ok....
luv u guy'z



2 comments:

amiena said...

kas...ko bercinte jauh sgt la...dipisahkan antara benua ag....wakakakakakaka....cepat abis blaja n cepat kawin tau....

kasma said...

huhu ye lar......
bila nak abes ni.... adussss
nak kawen cepat2 doe