Tuesday, February 10, 2009

muzium islam

Hari selasa, baru-baru ni aku and member (niru, farhan. n Dee (rosdi) )
Pergi ke muzium.. (korang dah pergi kerrr??)
Buat aper??
Buat ape lagi buat assgmnet la beb..... takkan nak saja2 nak melawat..
Macam takder keja lain....
Assigment aku, kena mencari tapak bersejarah
jadi apa yang terbit di minda hanyalah muzium..
sebab muzium banyak tempat bersejarah kan?? hehhehehe
Muzium islam menjadi pilihan, nak tunjuk islamic lah sikit... hum.. walaupun aku dah tahun 3 namun muzium tetap menjadi tempat utama untuk aku buat assigment, dari first year lagii... lepas ni boleh lah kot keja ngan muzium huhuhuhu...
Bawah ni pic yg ada,,, tak semua, ada banyak lagi.. tapi tak nak masuk semua lah.. nani korang g lah lawat sendiri yerr....


muzium Islam (pandangan luar)


pose ttp jadi...
walau dimana pon...

salah satu bahan pameran .....


sempat jugk.......





5 comments:

Sy Fazidawaty said...

zie wpun org sarawak, tp x penah g kat muzium ni..tahniah ye wat kasmah n d gang..hehe!

kasma said...

zie.. haruslah pegi muzium...
byk benda baru yng best..huhuhu

Muhammad Tasnim said...

kasma ngan farhan nie adik beradik ke??...?:-\

kasma said...

Muhamad Tasnim :
Nop.... kitorg kwn baik..
naper?? muka ader sme kr?
heheheheh

siti farhan said...

farhan n kasma..cantik ker?
rosdi yg ngegeh...huhu