Friday, April 10, 2009

baru ke menyedarinya...

apakah????
yah baru aku menyedarinya... rupa2 dah takde kelas dah... dan
baru aku sedar dalam tahun 3 ni rekod kedatangan aku ke kelas agak membimbangkan...
aku selalu tak datang kelas... dan untuk minggu ni.. aku lansung tak masuk ke kelas..
nape... hum tak ada apa.. aku cuma nak nak rasa jadi org pemalas... adekah patut...

tanpa disedari rupa2nya aku dah tak da peluang lagi nak masuk kelas...
yelah sem ni dah last upanya.. aku akan masuk kelas pun utk exam....
tak sangka dah habes rupanya aku belajar....
hum.. tetiba aku teriimbau semua kenangan masa ku dari first year... sampailah aku 3rd ni..
banyak sangat pengalaman yang aku kutip....
and kepada semua kawan2 aku2.. hope kita semua dapat menggapai apa yang kita inginkan selepas ini...
maafkan semua kesalahan yang perna aku lakukan kat korang..
yang mungkin aku sedari dan tak sedari....


tahun 1.. time minggu seni budaya dan warisan,,,

program amal kebajikan...
kat sarawak cancer society....

tahun3.. ratu etnik konon2nya...
(hehhehehhe)


tahun2..
jadi ratu gak... tapi dapat tempat ke-3

time aku fisrt year.. muka agak2 blur lagi...



2 comments:

Ismael Zaharee said...

ooo.... nnt aku gtahu lecture ko.. ko jarang masuk kelas... kan kas..

Pejam celik, dah habis belajar.. sayang + sedih plak nk tinggalkan unimas nie,,, wargh.... kalo datuk diberi pilihan... datuk nak belajar lagi...

Sayang nk tinggalkan unimas, kawan-kawan, rakan-rakan, scandal he he he.. semua la.. dan tak ketinggalan orang yang kite sayang,,

hurmmmm

kasma said...

hehhehe.. ya lah tek...
yelah mmg syg...
tapi ape nak buat kan...
semua kena truskan perjuangan..
yg tertinggal harus meneruskan..
dan yg akan melangkah akan terus melangkah bersama impian...