Wednesday, January 14, 2009

belajar buat blog

Hari ni aku masuk kelas web.. terpaksa bekejar dari kelas seminar terus ke kelas Lab... masuk2 kelas tuan haji.. dah bagi assigment lab iaitu buat blog.... hurm nampak gayanya aku tak payah buat lah.. bab aku dah buat blog.. so Tuan Haji menyuruh aku untuk membantu member2 yang lain... it's ok lah walaupun aku tak reti sangat tapi untuk asas2 bolehlah.... to my frenz korang jgn putus asa.. nanti dah pandai kita cari duit lak guna blog.. mana tau kita boleh menjadi jutawan blog huhuhu..

1 comment:

Sy Fazidawaty said...

bagus2!saya suka usaha anda..hahaha!